Blogs & Nieuws

Nieuwe naam en site

Vorig jaar ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf "Paard en Ruiter in beeld", waarin ik mij voornamelijk richtte op thermografie en instructie. Na een half jaar merkte ik dat mijn hart veel meer ligt in het behandelen, trainingsplannen opstellen en revalidatie begeleiden. En zoals ze altijd zeggen, " Luister naar je hart, want dat klopt'. 

Na een vliegende start en een druk half jaar heb ik de afgelopen maanden de tijd genomen om mijn bedrijf opnieuw tegen het licht te houden. Ik heb besloten om minder instructie te gaan doen en mij juist meer te gaan richten op een stukje begeleiding, revalidatie en behandelingen.

Ik ben erg overtuigd van de combinatie van een uitgebreid bewegingsonderzoek, thermografie en juiste gerichte therapie een postive bijdrage kan leveren aan het welzijn van het paard. Daarnaast vind ik het super leuk om mijn kennis te delen over trainingen, anatomie en biomechanica. Zo kan ik de eigenaren ook na en tijdens behandelingen helpen om zelf ermee aan de slag te gaan.

Ik ben ook super trots op het grote netwerk wat ik inmiddels heb opgebouwd, waarmee ik op allerlei vlakken samenwerk en elkaar hierin ook versterken. Ik geloof echt in een eerlijke samenwerking waar ten allertijde de kwaliteit van de dienst, het belang van u als eigenaar en het paard met flag en wimpel boven aan staat. Omdat mijn passie echt in de anatomie en biomechanica van het paard ligt, heb ik daarom ook besloten om de naam van mijn bedrijf te veranderen in "Paard en Beweging in beeld". 

Ik ben ontzettend trots op deze stap en heb super veel zin in alles wat nog gaat komen!!!

Ella