" Al mijn passie, kennis en ervaring delen, dat is toch geweldig! "

WORKSHOPS & LEZINGEN

Ik deel graag mijn passie, kennis en ervaring met betrekking tot anatomie, biomechanica, diverse therapieën en revalidatietraining in workshops en lezingen.

Workshops

De workshops en lezingen zijn wisselend van niveau, maar altijd begrijpelijk, toegankelijk en betaalbaar. Ik vind het belangrijk dat mijn workshops en of lezingen voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht het niveau of de disipline waarin u rijdt.

De workshops hebben een goede verhouding tussen de benodigde theorie en de praktijk. Na het volgen van een workshop weet ik zeker dat je anders gaat kijken naar jouw paard en dat je voldoende handvatten krijgt om thuis direct aan de slag te gaan. Mogelijke onderwerpen die naar voren komen in de workshops kunt u hieronder vinden.

Anatomie

Biomechanica

Sportmassage

Stretchen

Trainingsfysiologie

Passend harnachement

Voeding

Lezingen/ Demo

Geregeld verzorg ik lezingen waarin ik vertel over mijn bedrijf, de mogelijkheden van thermografie of functionele anatomie/biomechanica. Lezingen duren ongeveer 2,5 uur en zijn daarom bij uitstek geschikt voor rijverenigingen, infoavonden of als losse spreker op een evenement/clinic. 

Ik organiseer workshops op diverse locaties, maar ik kan ook ingehuurd worden voor het geven van een demo, lezing of workshop bij u op stal of evenement. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en tarieven.